Gâlceava vânătorească a mistreților din PSD
Postat la: 07.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS
0
PSD-ul lui Liviu Dragnea stă din nou pe un butoi cu pulbere. De data aceasta, artificierul de serviciu a fost baronul de Giurgiu- Nicolae Bădălău, care, dintr-odată, s-a trezit vorbind după Crăciun că Guvernul ar trebui restructurat de la 24 de ministere la maxim 17.
Imediat, a ieșit baronul de Olt, vicepremierul Paul Stănescu, și l-a pus la punct pe Bădălău, spunând că nu este oportună restructucturarea cabinetului Tudose. Opppsss! Ce faceți mai băieți? Voi doi locotenenții de încredere ai lui Dragnea nu vă mai înțelegeți? Ce l-a apucat pe Bădălău? De ce a sărit Stănescu să-l contrazică? În realitate, declarațiile acestea contradictorii în spațiul public au pornit de la o vânătoare. În ziua de Sf Ștefan, baronul Niculae Bădălău a organizat o vânătoare de mistreți pe fondul Căscioarele din nordul județului Giurgiu. La această partidă de vânat în țarc unde au fost împușcați vreo 40 de mistreți participarea a fost extrem de restrictivă, de doar șase persoane.
Cine a tras după mistreți? Cinci baroni grei din PSD și unul mai micuț, dar cu tupeu, adică Liviu Dragnea- Teleorman, Paul Stănescu-Olt, Ionel Arsene-Neamț, Dumitru Buzatu-Vaslui, organizatorul-Nicolae Bădălău -Giurgiu și baronaşul în devenire Marian Mîna-"Scheletul"-fînul lui Bădălău. După ce mistreții au fost puși cu botul pe labe, s-a trecut la partea a doua și cea mai interesantă, adică la dezlegarea limbilor la un pahar de țuică sau de vin și depănarea poveștilor vânătorești, dar mai ales a celor politice. Atunci cei șase baroni PSD au hotărât că Doina Pană și secretarul de stat Ioan Steţco să fie demiși după Anul Nou de la Ministerul Apelor și Pădurilor. Asta a fost clar, și toți au fost de acord. Însă, de aici părerile despre schimbare lui Tudose, reducerea numărului de ministere și schimbarea unor miniștrii au declanșat dispute aprinse și greu de descris.
Bădălău ar fi cerut Ministerul Mediului pentru fînul său, iar la Transporturi să fie numită Magdalena Grigore de la ALDE pe care o controlează 100% baronul de Giurgiu. Adică, Bădălău ar putea împuşca doi iepuri dintr-un foc. S-a mai discutat despre schimbare a vreo șapte -opt miniștri- Carmen Dan, Liviu Pop, Olguța Vasilescu, Florin Bodog, Ilan Laufner, Mircea Dobre, Marius Dunca și Lucian Şova. Pentru unii s-a căzut de acord, pentru alți, însă nu, și de aici a început scandalul. Bădălău vrea una, Dragnea vrea altceva, iar ceilalți patru chibițau mai timid ca niște copii de clasa a patra. Dintr-odată, furios, baronul de Teleorman s-a ridicat, și-a luat pușca și dus a fost.
Ce a urmat, se știe și luni la Comitetul Executiv Național se va tranşa partida dintre Dragnea și Bădălău și chiar soarta lui Mihai Tudose. Însă, nu trebuie omis că Bădălău și-ar putea pierde funcția de președinte executiv al PSD așa cum s-a întâmplat cu Valeriu Zgonea, că deh...baronul de Giurgiu n-a fost ales de congres, iar cum Dragnea mai are încă mulți baroni de partea sa, s-ar putea să-i expire mandatul lui Bădălău? De luni, oricare dintre Paul Stănescu, Mihai Tudose sau chiar Marian Oprişan ar putea deveni președinte executiv al PSD. Și când te gândești că tot scandalul a pornit de la o vânătoare! Și tot de la o vânătoare a pornit şi scandalul în PSD din 2003, și, tot de atunci, s-a declanșat începutul sfârșitului pentru Adrian Năstase pe care Bădălău îl divinizează. Să fie doar simple coincidențe sau un nou început de sfârșit pentru PSD!?
Ion Teleanu
ULTIMA ORA
-
SUA dau în clocot după punerea sub acuzare a lui Trump: DeSantis acuză o manevră a lui Soros și anunță că nu îl va extrăda din Florida
Un mare juriu din New York a votat pentru punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump, care încă mai candidează la președinție în 2024 - iar unul dintre principalii săi rivali pentru nominalizarea republicană în 2024 a afirmat într-un comunicat că Florida "nu va ajuta la o cerere de extrădare".
-
Revoluționar - Un test de sânge care depistează precoce cancerul ar putea scuti bolnavii de chimioterapie
Un test de sânge care poate detecta urme de celule canceroase ar putea scuti mii de pacienți de chimioterapia inutilă în fiecare an. Biopsiile lichide pot evidenția recidiva cancerului cu cel puțin 4 ani înainte ca aceasta să poată fi detectată prin scanare. Un studiu important privind cancerul intestinal verifică dacă testul poate arăta dacă operația chirurgicală a îndepărtat toată tumora.
-
După ce a propus anexarea prin lege a unor teritorii din Ucraina, Diana Șoșoacă depune și un proiect privind unirea cu Republica Moldova
Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, președintele Partidului S.O.S. România, a depus vineri, 31 martie, la Senat, propunerea legislativă intitulată „LEGE privind unirea României cu Republica Moldova", pentru introducerea acesteia în procedură legislativă, și a solicitat adoptarea acesteia în procedură de urgență.
-
Compensații europene pentru România: CE va oferi ajutor suplimentar fermierilor afectați de importurile de cereale ieftine din Ucraina
România va obține în plus în jur de 15 milioane de euro pentru a veni în sprijinul agriculturilor afectați de importurile ieftine de cereale din Ucraina. Comisia Europeană a vorbit despre o sumă suplimentară de 75 de milioane de euro pentru a-i ajuta pe fermierii din România, Polonia, Bulgaria, Ungaria și Slovacia, iar negocierile pentru împărțirea acestei sume vor începe curând.
-
130 de ani de social-democraţie în România. Vicepreședintele Comisiei Europene, la aniversarea PSD
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a participat vineri la evenimentul organizat de PSD cu ocazia împlinirii a 130 de ani de la crearea primului partid social-democrat din țara noastră.
-
Dosarul Vulkan aruncă Rusia în aer: a fost dezvăluită o mega-operațiunea Sandworm a serviciilor secrete
Mii de pagini de documente secrete dezvăluie modul în care inginerii de la o firmă aparent inofensivă, NTC Vulkan, lucrează pentru armata rusă şi agenţiile de informaţii ruseşti pentru a sprijini operaţiunile de hacking, pentru a antrena agenţi înainte de atacurile asupra infrastructurii naţionale, pentru a răspândi dezinformarea şi pentru a controla internetul, relatează The Guardian şi The Washington Post.
-
New York Times: Donald Trump a fost pus sub acuzare. Marți urmează sa fie arestat!
Informațiile primite pe surse din sistemul judiciar american de către the New York Times relevă că Biroul procurorilor din NY ar fi terminat rechizitoriul lui Donald Trump și-l vor aresta marțea viitoare.
-
Dosarul refugiaților ucraineni: cum funcționa o mare rețea care a decontat ilegal peste două milioane de euro
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Maramureș fac percheziții la o primărie, dar și la peste 200 de persoane într-un dosar în care s-au decontat fictiv cheltuieli cu hrana și cazarea refugiaților ucraineni.
-
Taxa de solidaritate îngroapă OMV: Acțiunile pe bursă se prăbușesc după votul din Parlament!
Confuzie cu taxa de solidaritate Petrom: statul încearcă orice manevră de a lua 1 miliard de euro, Petrom se apără cu toate armele. Investitorii de la Bursă sunt în ceaţă. Fiscul susţine că a descoperit erori de calcul la o taxă.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Ce rost mai avea "excursia" lui Iohannis în Japonia?!
- 2.Treaba-i gravă cu Iohannis!
- 3.Nii Noo, Nii Nooo! Să vină Salvarea la G4MEDIA!
- 4.Rareș Bogdan pune pe tapet un subiect bombă: atacurile energetice!
- 5.Vizita lui Xi la Putin marchează finalul Pax Americana!
- 6.Băieți, avem o problemă!
- 7.Situația se îmbunătățește din ce în ce mai rău!
- 8.România a intrat "de facto" pe harta războiului ruso-ucrainean!
- 9.Variantă nouă a Laurei Andreșan. O cheamă Cristina și a făcut ravagii printre politicieni
- 10.''Ciucă al nostru'' e campionul: mai penibil ca Dăncilă, mai caraghios decât Orban, mai limitat ca Cioloș, mai slugarnic decât Boc!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu