Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Deranj mare între Franța și Rusia: "Sportivii ruși nu-s bineveniț la Paris" vs. "Produsele franceze nu sunt binevenite la Moscova"!

Postat la: 01.04.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Călătorind la Kiev, primarul Parisului Anne Hidalgo a transmis un mesaj mitocănesc, fără legatura cu spiritul de fair play, la mai puțin de patru luni înainte de Jocurile Olimpice: „Vreau să transmit atleților ruși și belaruși că nu sunt bineveniți la Paris".

Declarațiile primarului Parisului nu au trecut, insa, neobservate în Rusia. A doua zi după publicarea unui articol în Le Monde în care au fost relatate remarcile care nu au nicio legătură cu olimpismul, purtătorul de cuvânt al ministrului rus de externe, Maria Zaharova, a amenințat într-un mesaj postat pe Telegram cu "boicotarea produselor franceze ca reacție la declarația doamnei Hidalgo".

„Până acum, produsele franceze nu au fost etichetate cu autocolante 'Nu suntem bineveniți la Moscova', dar știu că susținătorii noștri nu pot fi opriți dacă iau o astfel de decizie", a spus Zaharova. "Avem o gamă largă de produse care pot înlocui multe din produsele franceze. Încă o declarație ca aceasta și reprezentanții lumii afacerilor franceze vor năvăli în primăria Parisului, după fermieri", a adăugat oficialul rus.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE