Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Fostul doctor al Casei Albe face acuzații grave la adresa lui Joe Biden: "E total pierdut, ar trebui să demisioneze"

Postat la: 29.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox News din Statele Unite, Ronny Jackson, fostul doctor al Casei Albe a făcut afirmații surprinzătoare referitoare la Joe Biden și la capacitatea mintală a acestuia. El a susținut că președintele "este total pierdut" și "ar trebui să demisioneze".

Jackson, care reprezintă al 13-lea district din Texas în Congresul american din partea republicanilor, a fost medicul foștilor președinți Donald Trump și Barack Obama, precum și contraamiral în Marina Statelor Unite, conform IB Times. În interviu, doctorul a afirmat: "Cred că (Biden - n.a.) ori va demisiona, ori îl vor convinge să demisioneze din funcție la un moment dat, în viitorul apropiat". El a adăugat că poate fi folosit al 25-lea amendament din Constituția SUA, "pentru a scăpa de acest om". Această prevedere permite vicepreședintelui Statelor Unite să devină președinte interimar, atunci când președintele nu mai poate să-și exercite funcția datorită incapacității sale, din cauza unei boli fizice sau psihice.

Sean Hannity de la Fox News a spus că unele răspunsuri ale lui Biden din interviul acordat la CNN, săptămâna trecută, au fost "complet de neînțeles". La o zi după acest interviu, Ronny Jackson a postat pe rețeaua de socializare Twitter, un mesaj în care spune că Biden ar trebui să facă un examen cognitiv. Iar duminică, senatorul a pus un alt video cu președintele, cu următorul comentariu: "Este total pierdut! Are nevoie chiar acum de o evaluare cognitivă". Republicanii au susținut că Joe Biden, la 78 de ani, este cel mai vârstnic președinte al SUA din istoria țării și nu este potrivit pentru a ocupa funcția de la Casa Albă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE