Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Israelul nu vrea să enerveze Rusia și refuză vizita lui Zelenski: "Nu este momentul potrivit!"

Postat la: 16.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a cerut să facă o vizită de solidaritate în urma atacului Hamas asupra Israelului, dar i s-a spus că "nu este momentul potrivit", relatează presa de limbă ebraică, conform The Times of Israel.

Zelensky, care este si el evreu la origine, a emis o apărare fermă a Israelului după asalt, afirmând că Israelul are dreptul incontestabil de a se apăra de atacurile teroriștilor palestinieni.

"Teroarea este întotdeauna o crimă, nu doar împotriva unei țări sau a unor victime specifice, ci împotriva umanității în ansamblu", a spus el. "Lumea trebuie să rămână unită... pentru ca teroarea să nu încerce să ia sau să distrugă vieți oriunde și în orice moment", a spus Zelensky.

Israelul și-a exprimat în repetate rânduri sprijinul pentru Ucraina de când forțele rusești au invadat Ucraina în februarie anul trecut, dar nu a oferit ajutor militar, ceea ce a provocat tensiuni diplomatice între Kiev și Ierusalim. Israelul a ezitat să antagonizeze Moscova, care are o prezență militară puternică în Siria.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE