Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Wall Street Journal: Starea lui Biden se deteriorează accentuat pe zi ce trece. Nu ar putea duce pana la capat un nou mandat și se cauta un inlocuitor

Postat la: 05.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Starea președintelui american Joe Biden se deteriorează, iar nivelul său de implicare în treburile guvernamentale este din ce în ce mai scăzut, a raportat Wall Street Journal , citând peste 45 de politicieni apropiați șefului statului.

Când Biden s-a întâlnit cu liderii Congresului în ianuarie pentru a discuta despre acordul de finanțare cu Ucraina, s-a spus că uneori vorbea atât de liniștit încât participanții la întâlnire abia l-au putut auzi. Citea fișe pentru a „trage concluzii evidente", făcea pauze lungi și uneori închidea ochii pentru o lungă perioadă de timp - astfel încât cei prezenți s-au întrebat dacă președintele a adormit.

În februarie, Biden a avut o conversație unu-la-unu cu președintele Camerei, Mike Johnson. Ea a abordat schimbările în politica administrației prezidențiale. În timpul schimbului, Johnson a devenit îngrijorat de faptul că Biden a uitat detaliile propriilor sale politici, potrivit a șase persoane familiarizate cu problema.

WSJ notează că pentru o mare parte a carierei sale, Biden s-a bucurat de o reputație pe Capitol Hill ca negociator priceput al acordurilor legislative. El a înțeles detaliile problemelor și a înțeles motivele și nevoile adversarilor săi. Cu toate acestea, în ultimul an, reputația sa s-a deteriorat. Jurnalistii sunt de parere ca el nu va putea duce pana la capat un nou mandat si ca democratii cauta un inlocuitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE