Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Directorul laboratorului de toxicologie de la Spitalul Universitar despre Halep: "Simona este nevinovată. 60% din suplimentele alimentare sunt contaminate"

Postat la: 13.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

L'Equipe l-a intervievat pe profesorul Jean-Claude Alvarez, directorul laboratorului de toxicologie de la Spitalul Universitar Garches. Acest specialist în dopaj a putut să analizeze mostre de păr de la Simona Halep, care l-a contactat pentru a-și pune la punct apărarea.

Iar Jean-Claude Alvarez este categoric: "Ai crede că visezi. Suntem în curs de a condamna o femeie nevinovată. Peste tot, ea a pledat mereu pentru un sport fără dopaj. Aceasta este o greșeală. Având în vedere concentrația din părul ei, nu are cum să fi luat roxadusta", spune profesorul.

În opinia sa, Simona a fost victima unui nivel foarte scăzut de contaminare legat de anumite produse pe care le folosea în viața de zi cu zi, dar nu este vorba de dopaj pentru a-și îmbunătăți performanțele.

"Nu sunt în favoarea dopajului, este foarte important să lupți împotriva lui, dar trebuie să recunoști că poți fi contaminat. Un studiu recent arată că 60% din suplimentele alimentare sunt contaminate. Sportivii ar trebui să nu mai ia suplimente".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE