Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Ianis Hagi e "varză": Cifrele sale de la ultimul meci al naţionalei sunt groaznice

Postat la: 14.10.2020 - 07:31 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ianis Hagi a fost decarul naţionalei de tineret, însă în prima reprezentativă, după 13 selecţii, n-a reuşit să impresioneze deocamdată.

Dincolo de carenţele tehnice destul de mari, fotbalistul român suferă şi din cauza unei educaţii sportive complet greşite! Titularizat contra Norvegiei, mijlocaşul legitimat la Rangers, a avut o evoluţie ştearsă, fiind schimbat cu Mitriţă după 64 de minute. La finalul partidei, apărut la interviul de după meci, Ianis Hagi a încercat să justifice prestaţia dezolantă a sa şi a echipei printr-o declaraţie nefericită: "Despre faptul că n-am avut ocazii trebuie să-l întrebaţi pe selecţioner! Alergi 4-5 minute după minge şi, când ai mingea la picior, nu mai poţi să faci nimic, îţi pierzi energia, suflul, poţi doar să scoţi un fault".

Ieri, la conferinţa prilejuită de confruntarea cu Austria, Rădoi, un tip care i-a tot apărat pe jucători, n-a putut rămâne indiferent la cele spuse de Ianis Hagi şi i-a oferit un răspuns tăios:

*Dacă jucătorii au declaraţiile astea, trebuie să le şi probeze de ce. Şi mai departe chiar aş merge vizavi de raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem undeva la 19-20 de mingi pierdute, e normal că nu mai putem să avem continuitate, pentru că mingea e una singură pe teren.

*Dacă noi o pierdem, înseamnă că e la adversar. Iar dacă nu-ţi place să o ţii, atunci când o ai, atunci e clar că trebuie să alergi după ea şi pot fi momente în care, dacă nu faci ceea ce ai antrenat, poţi să alergi şi mai mult după ea, nu doar 4-5 minute.

109 minute a jucat Ianis Hagi în ultimele două meciuri ale naţionalei: toată repriza a doua cu Islanda, plus 64 de minute cu Norvegia.

Cifre îngrozitoare pentru Ianis

*10 mingi pierdute, dintre care 3 în propria jumătate;

*0 recuperări;

*25% de dueluri câştigate, dintr-un total de 20;

*0 driblinguri reuşite din 3 încercate;

*75% procentaj de pase reuşite din 36 încercate - cel mai slab din echipa României la acest capitol.

Liga B a Naţiunilor, grupa 1 - Clasament:

1. Austria 3 2 0 1 5-4 6

2. Norvegia 3 2 0 1 10-3 6

3. România 3 1 1 1 4-7 4

4. Irlanda de Nord 3 0 1 2 2-7 1

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE