Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Israelienii râd de naționala României. Ce a scris presa de la Tel Aviv după meciul de aseară

Postat la: 10.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa naţională a României a încheiat la egalitate sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa naţională a Israelului, într-un meci din grupa I a calificărilor pentru Euro 2024.

În ciuda acestui rezultat, România rămâne pe locul doi în grupă și păstrează șanse importante de calificare, însă presa din Israel a sancționat dur jocul tricolorilor, lăudând prestația echipei lor.

„Așa se joacă fotbal! Vom ajunge la EURO. A fost pentru prima dată după mulți ani când naționala Israelului a avut inițiativa la un meci în deplasare. A atacat și a dominat. Echipa a jucat așa cum trebuie să o facă mereu, cu inițiativă și fără teamă. Israelul este a doua cea mai bună echipă din grupă și ne-am dat seama că este peste principalul adversar la calificare", a scris One, potrivit gsp.ro.

„A fost un punct luminos. Echipa lui Alon Hazan a fost mai bună pe tot parcursul jocului în fața unui adversar care s-a bucurat de susținerea a peste 40.000 de spectatori, dar a avut dificultăți în a găsi răspunsuri pentru jocul Israelului. România a jucat un fotbal de modă veche. Naționala noastră a atacat și a meritat să câștige, a fost superioară adversarului. Acest rezultat o dezavantajează. Problema a fost în partea cealaltă a terenului. În minutul 24 portarul Omri Glazer a scăpat o minge, care, probabil, i-a știrbit încrederea. După trei minute s-a produs o altă greșeală, care a dus la golul românilor", au notat jurnaliștii de la Sports Walla, citați de sport.ro.

„În ultimele minute, s-a jucat în huiduielile publicului și a fost doar o echipă pe teren, care a avut un jucător talentat, care s-a remarcat, Oskar Gloch. Diamantul de la Red Bull Salzburg a stabilit egalitatea în minutul 55 și a dat încredere colegilor lui", au mai notat israelienii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE