Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
"Lasă-l acasă pe Ianis Hagi!" - Mesajul incredibil transmis de Anghel Iordănescu pentru fiul său

Postat la: 05.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anghel Iordănescu i-a transmis lui Edward Iordănescu să nu facă greșeala pe care a făcut-o el la EURO 2016, adică să cheme jucătorii care nu evoluează la echipele lor de club.

Iordănescu senior spune că orice fotbalist care nu joacă, precum Ianis Hagi, rezervă în ultimele meciuri la Alaves, trebuie lăsat în afara lotului. "Jucătorul trebuie să-și demonstreze valoarea, nu să i-o declare valoarea un patron sau conducător, că trebuie să fie la echipa națională".

Anghel Iordănescu: "Fotbalul nostru suferă din punct de vedere fizic, al angajamentului, fotbalul nostru mai suferă prin ritmul de joc. Prin viteza de joc, dacă și așa suntem o nație care nu prea ne convine angajamentul și agresivitatea, determinarea adversarului, atunci cum poți să faci față la un campionat european dacă tu nu ești în ritm, pregătit, nu ai jocuri în picioare. A, un meci poți să faci, o joci din talent, dorință. Dar, să joci trei meciuri la un asemenea nivel înseamnă că practic tragi echipa tu în jos."

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE