Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Piloții bârlădeni, printre cei mai buni la Concursul Regional de Karting „Așii volanului"

Postat la: 16.08.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Toți cei șase piloți din cadrul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret" Bârlad care, zilele trecute, au participat la Concursul Regional de Karting „Așii volanului" au urcat pe podium. Patru dintre ei au obținut medalie de aur, în timp ce doi au primit argint.

În week-end, piloții din cadrul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor „Spiru Haret" Bârlad au participat la o nouă competiție de profil din acest an. Este vorba despre Concursul Regional de Karting „Așii volanului", ce s-a desfășurat între 12-13 august, în poligonul amenajat în „Parc Monument" din Brăila.

Competiția a fost organizată de Palatul Copiilor Brăila și a fost inclusă în calendarul activităților regionale extrașcolare pe anul 2023 al Ministerului Educației. Concursul a avut două secțiuni:

  • Îndemânare cu kartul;
  • Chestionare reguli de circulație.

Echipajul bârlădean format din șase piloți a participat la trei categorii de concurs, la final reușind să ocupe locul I în clasamentul pe echipe datorită rezultatelor extraordinare obținute de piloții coordonați de profesorul Marius Gîmbuță.În total, aceștia au adus acasă patru medalii de aur și două de argint.

Aurul a fost cucerit de sportivii: Vladimir Ioan (categoria PromoBB), Matei-Dinu Maftei (categoria Bambini), Gabriel-Ciprian Sima (categoria Bambini) și David-Mihai Puflea (categoria Puffo). Argintul a fost câștigat de piloții Petru Vătafu (categoria Bambini) și George Croitoru (categoria Bambini).

Rezultatele obținute de echipajul bârlădean sunt cu atât mai importante cu cât, la această competiție, au participat mai mult de 60 de piloți de la Palatul Copiilor Brăila, Palatul Copiilor Piatra Neamț, Palatul Copiilor Bacău, Palatul Copiilor Suceava, Clubul Copiilor Odobești, Clubul Copiilor Adjud, Clubul Copiilor Măcin și Clubul Copiilor Bârlad.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE