Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cadavre umane descoperite în cel mai mare rezervor de apă din SUA

Postat la: 10.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe rămășițe umane au fost găsite în Lacul Mead, la doar o săptămână după ce corpul unei persoane, posibil victimă a unei crime, a fost găsit în rezervorul de apă care se micșorează rapid din cauza secetei, anunță BBC

Sâmbătă, rangerii din parcul național unde se află lacul au fost informați despre descoperirea unor rămășițe. Pe 1 mai, un cadavru a fost găsit într-un butoi blocat în noroiul de pe malul lacului care se retrage din cauza secetei. Cel mai mare rezervor din SUA, Lacul Mead furnizează apă potabilă pentru 20 de milioane de oameni din Las Vegas până la Los Angeles. Nivelul lacului Mead este în scădere din anul 2000, iar oamenii de știință spun că schimbările climatice agravează situația.

Poliția avertizează că, probabil, vor fi găsite mai multe cadavre pe măsură ce lacul se retrage. Anchetatorii mai spun că trupul găsit săptămâna trecută aparține unei persoane care a fost împușcată mortal în anii 1970 sau 1980. Detectivul detectiv de la Omucideri din Las Vegas, locotenentul Ray Spencer, a declarat presei locale că momentul a fost determinat cu ajutorul hainelor și pantofilor victimei, care se vindeau în magazinele Kmart la acea vreme.

„Va fi un caz foarte dificil. Aș spune că există șanse foarte mari ca, pe măsură ce nivelul apei scade, să găsim alte rămășițe umane", a declarat locotenentul Spencer pentru CBS News din Las Vegas după prima descoperire. Iar în weekend-ul trecut, această predicție s-a dovedit exactă. Serviciul Parcurilor Naționale, care patrulează lacul Mead, a anunțat că ultima descoperire de „rămășițe scheletice umane" a fost raportată de martori sâmbătă după-amiază.

Poliția din Las Vegas a declarat luni că, deocamdată, nu se suspectează nicio crimă în cazul celui de-al doilea deces, dar „va investiga dacă se va stabili că este vorba de o crimă sau de o moarte suspectă". Descoperirile macabre au loc în timp ce lacul ajunge la cel mai scăzut nivel de când a fost umplut pentru prima dată. Lacul Mead, care se află la granița dintre statele Nevada și Arizona, a fost creat de barajul Hoover în anii 1930. În februarie, cercetătorii au concluzionat că seceta din sud-vestul SUA este cea mai gravă din cel puțin un mileniu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE