Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criza Celor 13: Națiunile "unite" au convenit să creeze o foamete globală pentru a "salva planeta"

Postat la: 19.07.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sub pretextul reducerii "emisiilor de metan", treisprezece națiuni au semnat un angajament de a provoca o criză alimentară globală prin eliminarea producției agricole și închiderea tuturor fermelor. Anunțate la începutul acestui an de către Global Methane Hub, aceste treisprezece națiuni sunt: Argentina, Australia, Brazilia, Burkina Faso, Chile, Republica Cehă, Ecuador, Germania, Panama, Peru, Spania, Statele Unite și Uruguay.

Scopul lor este de a elimina carnea și alte productii agricole care poluează si aduc schimbari climatice, cum ar fi ingrasamintele pe baza de azot, chiar daca azotul este gazul cu ponderea cea mai mare din atmosfera (aprox 78%) si fără de care plantele nu pot sa creasca. 

După cum a declarat recent Luis Planas, ministrul spaniol al Agriculturii, Pescuitului și Alimentației: "Mă bucur să văd angajamentul comun al comunității internaționale de a reduce emisiile de metan din agricultură ca mijloc de a atinge obiectivele pe care le-am semnat în Acordul de la Paris privind clima."

"Sistemele alimentare sunt responsabile pentru 60% din emisiile de metan", avertizează Marcelo Mena, CEO al Global Methane Hub. Mai spune că agricultura distruge planeta. De aici și cererea lor de a închide fermele. Fără ferme, nu ai hrană. Iar fără hrană e foamete globală. Iată care este logica lor: HRANĂ = ÎNCĂLZIRE GLOBALĂ. Așa că ei atacă hrana și o limitează. De la foamete pana la depopularea planetei mai e doar un pas!

Printre practicile avute în vedere se numără înlocuirea unei părți importante din stocurile de carne de vită și de lapte, de carne de porc și de pui, pe care populația se bazează pentru proteine, cu larve de insecte, viermi de făină, greieri etc. ONU, Forumul Economic Mondial și alte ONG-uri promovează de ani de zile dietele fără carne și consumul de proteine din insecte, iar miliardarii au investit în fabrici masive de insecte care se construiesc în statul Illinois, în Canada și în Țările de Jos, unde viermii de făină, greierii și alte insecte vor fi procesate ca aditivi care vor fi introduși în aprovizionarea cu alimente, de multe ori fără etichete clare care să informeze oamenii despre ce anume mănâncă.

Nu există un mod mai eficient de a depopula decât prin război, foamete și epidemii. Nu este interesant faptul că toate aceste trei metode de ucidere testate în timp sunt în joc chiar acum? Rezervele globale de hrană continuă să se restrângă și mai mult, iar foametea globală a crescut la niveluri extrem de alarmante... Potrivit Organizației Națiunilor Unite, aproape 30% din populația globală nu are acces constant la hrană în acest moment, iar aproximativ 900 de milioane de oameni se confruntă cu "insecuritate alimentară severă"...

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE