Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, alături de Cozmin Gușă și Paul Stănescu: "Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă"

Postat la: 28.10.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a publicat, luni, pe Facebook o fotografie în care apare alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă, însoțită de textul "Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă". Gușă a anuntat că va oferi lămuriri în scurt timp.

"Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă. #1pentrutoti #ReusimImpreuna #CozminGusa #PaulStanescu", notează Dan Tudorache. La finalul lansării candidaturii Vioricăi Dăncilă, Paul Stănescu afirma ca în PSD ar trebui aduse persoane precum Adrian Năstase, Cozmin Gușă sau Vasile Dâncu:

"Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE