Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Fenomen straniu petrecut pe cerul din Noua Zeelandă: Obiect neobișnuit apărut în noapte

Postat la: 24.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În această săptămână, un fenomen neobișnuit s-a petrecut pe cerul nopții din Noua Zeelandă, când o lumină stranie a apărut pe neașteptate. Numeroși oameni au postat pe rețelele de socializare imagini cu ciudata spirală albastră.

După mai multe investigații, Societatea Astronomică din New Plymouth a oferit o explicație a acestui eveniment bizar, spunând că spirala luminoasă ar fi fost cauzată, cel mai probabil, de un rest dintr-o rachetă care aparținea companiei SpaceX, a lui Elon Musk.

Mulți oameni au accesat rețelele de socializare Facebook și Twitter pentru a-și împărtăși fotografiile surprinse în anumite locuri din Insula de Sud, inclusiv din Queenstown și Motueka.

O persoană din Noua Zeelandă a distribuit imagini uluitoare ale ciudatului fenomen de pe cerul înstelat de deasupra zonei Motueka. "Se întâmplă doar în jurul orei 19:28, am văzut-o în zona Motueka. Este încă în mișcare".

După un timp, Societatea Astronomică din Plymout a anunțat că o posibilă explicație a bizarului fenomen ar fi intrarea în atmosferă a unor resturi ale unei rachete SpaceX, compania miliardarului american Elon Musk.

"Efecte similare au fost văzute înainte ca Globalstar 2 FM15 al SpaceX ar fi trecut pe deasupra Noii Zeelande", a spus Societatea de astronomie. SpaceX a organizat trei lansări de succes cu rachete Falcon 9 în ultimele zile, care transportau 55 de sateliți în spațiu.

Imaginea bizară observată deasupra Noi Zeelande vine la aproape un an după o altă spirală similară văzută în jurul Oceanului Pacific, pe 18 iunie 2021. Acea spirală, care era mai strălucitoare, a fost observată în diverse locuri, precum Fiji, Samoa, Noa Caledonie și insula Tokelau.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE