Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fermierii olandezi protestează împotriva obiectivelor comunismului global care dorește să mâncăm gândaci și carnea artificială!

Postat la: 08.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Analistul politic și experta în drept Eva Vlaardingerbroek a spus, în cadrul unei intervenții la o televiziune americană, că protestele fermierilor olandezi sunt cauzate de agenda „comunistă" a Guvernului de la Haga. Ea a afirmat că liderii olandezi nu acționează de capul lor, ci urmăresc implementarea agendei 2030.

„E comunism până-n măduva oaselor. În esență, dacă statul vine și spune: îți voi confisca proprietatea pentru un așa-zis „bine mai mare", nu știu ce-ar putea fi mai mult, știi, esențial pentru comunism decât atât. E comunism și se face la scară globală, pentru că este mai mare decât agenda guvernului olandez. Da, este adevărat că guvernul olandez vrea pământul fermierilor pentru că vor să găzduiască noi imigranți, dar și pentru că aceștia urmăresc interesele Agendei 2030. Acestea sunt restricțiile și regulamentele climatice impuse în toată lumea. Ei vor să mâncăm gândaci, vor să mâncăm carnea falsă pe care o produc ei. Deci este clar că nu doar poporul olandez va fi afectat", a explicat ea.

Reamintim că fermierii olandezi protestează împotriva unor măsuri impuse de Guvernul lui Mark Rutte, în urma cărora ar trebui să reducă cu 30% numărul animalelor pe care le cresc, pentru a combate o „criză a azotului". Ei acuză, așa cum explica un fermier, că guvernul urmărește să-i bage în faliment pentru a le lua pământurile, dar și pentru a elimina mâncarea normală din consum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE