Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Mesajul unui bucureştean care a comparat Untold cu Saga şi pe Boc cu Nicuşor Dan. „Nu e posibil să iei aşa decizii stupide şi să dai un oraş peste cap!"

Postat la: 14.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bucureştean şi-a spus nemulţumirea pe contul personal de Facebook şi îl consideră principal vinovat pe Nicuşor Dan, după ce o bună parte a Capitalei a fost blocată de Saga, festival care a avut loc în weekend la Romaero.

„Nicuşor Dan, ai pierdut votul meu forever chiar şi în cazul în care aş avea de ales între tine şi Firea peste 3 ani. Nu este posibil să iei decizii atât de stupide, să dai un oraş întreg peste cap, să blochezi un bulevard întreg pentru câteva sute de persoane să nu mai poată să ajungă acasă mii de oameni din cartierul Băneasa pentru că tu, în imensa înţelepciune de primar, ai zis să le dai un bulevard întreg organizatorilor festivalului să facă cu el... nimic! Nu mai vorbim ca bubuie geamurile caselor dintr-un cartier intreg!!!", a scris bărbatul pe Facebook.

El a făcut şi o comparaţie între cele două mari festivaluri, dar şi între primarii care conduc cele două oraşe, Emil Boc şi Nicuşor Dan. „Am fost la Untold, de câteva ori. Altă organizare, locaţie impecabilă, oraş administrat inteligent. Ca să ne fie tururor clar: Romaero nu e Cluj Arena, nu e locaţie de evenimente, nu are protecţii fonice şi nici acustică, e făcuta să se repare avioane acolo, nu pentru concerte! Şi e în mijlocul unui cartier de blocuri!!!! Saga nu va fi niciodată Untold. Aşa cum Nicusor Dan nu este şi nu va fi vreodată Emil Boc şi probabil de aceea Bucureştiul nu va fi niciodată Cluj Napoca!", a adăugat bărbatul.

Untold a fost organizat la Cluj în perioada 9-12 septembrie şi a adunat circa 250.000 de participanţi pe durata a patru zile. În aceeaşi perioadă, la Bucureşti a fost organizat festivalul Saga (10-12 septembrie). Festivalul din Capitală a adunat peste 45.000 de oameni în fiecare dintre cele trei zile de desfăşurare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE