Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Mircea Badea, comentariu spumos despre extratereștrii prezentați în Mexic: Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat. Ăștia par cam sfrijiți

Postat la: 22.09.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Badea a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre corpurile a unor presupuși extratereștri prezentați în fața Congresului mexican.

Săptămâna trecută a făcut senzație vestea prezentării în fața Congresului mexican, în cadrul unei audieri publice, a două corpuri de presupuși extratereștri. Potrivit oamenilor de ştiinţă mexicani, ființele sunt "non-umane" și au vechime de 1.000 de ani. Cele două mumii au fost între timp analizate de medici cu ajutorul scanărilor tomografice, iar concluzia este surprinzătoare.

Cele două presupuse cadavre extraterestre "non-umane" aparțineau fiecare "unui singur schelet și nu au fost asamblate", au spus medicii mexicani. Rezultatele arată că ambele schelete par să fie naturale și nu prezintă urme de falsificare sau prefabricare artizanală. Mircea Badea a ironizat momentul și a spus: "Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat și extratereștrii, că ăștia par cam sfrijiți. Ar fi trebuit să fim singuri și pe Pământ. Uite de ce suntem în stare".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE