Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Misterele unui jaf de zile mari: Iubita sa a fugit cu geanta cu 80.000 de euro la un interlop. Banii, căutaţi cu jandarmii, sunt de negăsit

Postat la: 22.07.2020 - 16:34 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Victima din acest dosar este omul de afaceri Nalkiashari Shariat Nasrollah, care deţine mai multe case de amanet în Petroşani, şi care în trecut a fost acuzat de viol. Afaceristul a avut, în trecut, o relaţie amoroasă cu Esmeralda Florentina Furdui, o tânără de etnie romă.

În septembrie 2019, Furdui ar fi sustras de la Nasrollah o sumă mare de bani din seiful acestuia, după ce, spune el, l-ar fi adormit cu ajutorul unei substanţe. "Furdui Florentina (Ynna) a furat suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON în dimineaţa zilei de 23-24 septembrie 2019, bani aparţinând casei de schimb valutar deţinută de Naser. Persoanele care pot da relaţii despre acest eveniment, informaţii care pot fi utile în recuperarera banilor, vor fi recompensaţi", era un anunţ postat pe reţelele sociale, la scurt timp după faptă.

Potrivit unor surse din anchetă, tânăra ar fi restituit o parte din bani, însă a rămas cu aproximativ 80.000 de euro. Procurorii din Petroşani credeau până ieri că aceşti bani au fost aduşi la Iaşi. Ei au interceptat câteva conversaţii pe care Furdui l-a purtat cu interlopul ieşean din clanul Tănase Jean Mărăraş, care este acuzat că ar şti unde se află banii.

La percheziţiile de ieri, şase la număr, nu au fost găsiţi banii, fiind ridicaţi doar 4.000 de lei, de la un frate de-al lui Mărăraş. Acesta este, totuşi, acuzat de tăinuire, însă a declarat că nu ştie nimic despre acest caz. Cea care ar fi dat lovitură, Florentina Furdui, este acuzată de furt calificat, însă e dispărută, surse precizând că ar fi fugită deja din ţară.

"O manieră ciudată şi defectuoasă de efectuare a urmăririi penale, cauzată de lipsa vădita de temeinicie a acuzaţiilor aduse clientului meu. Ne vedem nevoiţi să ne apăram cu mai multă tenacitate, în ciuda distanţei considerabile dintre municipiul Iaşi şi municipiul Petroşani", a declarat Cristian Curcă, avocatul lui Jean Mărăraş. În ceea ce o priveşte pe Esmeralda Furdui, aceasta ar fi fugită din ţară, susţin sursele citate. Ea este acuzată de furt calificat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE