Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Prima mașină electrică care nu se încarcă niciodată a înregistrat vânzări record. Stocul s-a epuizat în 24 de ore

Postat la: 12.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prima mașină electrică care nu trebuie încărcată niciodată s-a vândut ca pâinea caldă, iar în doar 24 de ore după punerea în vânzare, stocul a fost epuizat, scrie LadBible.

Compania producătoare de maşini, Aptera Motors, a anunţat vineri, 4 decembrie că s-a întors cu un nou vehicul electric solar. Potrivit Aptera vehiculul costă doar 26.000 de dolari (19.661 de lire sterline) și nu trebuie niciodată să fie încărcat în mod activ de către proprietarul său. Aptera Motors se mândreşte cu o autonomie de până la 1.600 de kilometri pe încărcare completă, distrugând performanţele industriei până în prezent.

Principalele descoperiri şi caracteristici ale Aptera includ:

Gama de recorduri: rezistenţa redusă a lui Aptera îi oferă cea mai lungă autonomie dintre toate vehiculele de producţie create vreodată - realizând până la 1.600 de kilometri pe încărcare şi descărcând şoferii de anxietatea frustrantă a autonomiei.

Solar: Sistemul solar integrat poate fi configurat pentru a oferi până la 70 de kilometri pe zi cu peste 3 metri pătraţi şi 180 de celule solare eficiente proiectate în structura corpului. Acest lucru face ca Aptera să fie primul vehicul capabil să satisfacă cele mai multe necesităţi zilnice de conducere folosind numai energia solară.

Grupuri de propulsie eficiente: motoarele electrice răcite cu lichid propulsează Aptera de la 0 la 60 în doar 3,5 secunde, cu o viteză maximă de 180 km/h. Tracţiunea integrală şi controlul cuplului vectorizat oferă Aptera confort, control al stabilităţii şi capacitatea de a face faţă vremii nefavorabile.

Eficienţă reglabilă: setările reglabile integrate în interfaţa utilizatorului Aptera menţin şoferii actualizaţi cu modalităţi prin care pot economisi energia şi extinde autonomia în timp real.

Producţie scalabilă: Aptera a rezolvat provocările cheie, permiţând producţia rapidă, de volum mare şi eficientă din punct de vedere al costurilor - având doar patru piese principale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE