Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Primul pas spre "inchisoarea" Covid: Taiwanul combină certificatul digital cu CNP-ul!

Postat la: 19.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Certificatul digital COVID-19 din Taiwan, utilizat pentru a verifica testarea și statutul de vaccinare, va include acum numărul național de identificare al persoanei, a raportat Taipei Times.

Centrul de Comandă pentru Epidemii (CECC) a declarat că certificatele digitale de vaccinare, lansate la 1 ianuarie anul acesta, vor include acum numărul național de identificare și va cere companiilor de asigurări să permită rezidenților să folosească certificatele Covid pentru a face cereri de despăgubire.

Companiile de asigurări au criticat această măsură, menționând că va fi dificil de verificat cererile de despăgubire, deoarece certificatele Covid nu includ informațiile medicului, care sunt necesare în caz de litigii.

Certificatele Covid indică doar agenția care a furnizat testele. Însă politica acestor companii de asigurări cere numele medicului care a pus diagnosticul.

Pentru a răspunde preocupărilor acestora, Comisia de Supraveghere Financiară (FSC), agenția care reglementează asigurătorii, s-a întâlnit cu companiile de asigurări.

Sistemul digital de carduri de sănătate al țării se confrunta deja cu critici legate de confidențialitatea datelor, experții avertizând asupra fraudei chiar înainte de a se anunța că certificatul va include acum numărul național de identificare al purtătorului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE