Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Procurorii DNA dau năvală peste Nicușor Dan pentru fapte grave de corupție: "Fac percheziții în biroul meu în Primăria Capitalei!" - spune primarul înaintea audierilor

Postat la: 20.01.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, susține că procurorii DNA fac percheziții în Primăria Capitalei și au intrat chiar și în biroul primarului Capitalei. Procurorii DNA vizează departamentele de Resurse Umane și Administrația Cimitirelor.

"Lucrători de la DNA fac percheziții la primărie, se fac percheziții în biroul meu. DNA are mandat de a ridica documente", a spus Nicușor Dan.

„Da. Care fac o percheziție. Nu știu. Au ajuns la mine la birou, au spus că vor să facă o percheziție. Eu le-am spus că plec la o conferință de presă. (...) Mi-au spus că au mandat de ridicare documente", a spus Nicușor Dan.

Ce spune DNA

DNA a revenit cu detalii despre perchezițiile la Primăria Capitalei anuntand ca sunt vizate fapte de corupție comise în perioada 2020-2021. Procurorii DNA efectuează percheziții și la alte instituții din București.

"Ca răspuns la solicitările formulate de reprezentanți ai mass media, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 - 2021.

În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare la 3 instituții publice situate în municipiul București.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.", arată un comunicat al DNA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE