Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Profetia incredibilă a Prințesei Diana despre Regina Camilla care s-a adeverit

Postat la: 02.06.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prințesa Diana a făcut o predicție despre Regina Camilla, iar potrivit presei internaționale aceasta s-a și adeverit. Prințesa Inimilor a spus despre rivala sa ceva care acum este susținut de un expert regal pentru că aparent a avut dreptate.

Predicția a fost făcută într-o conversație specială pe care Diana a avut-o cu un corespondent regal, care a avut destulă însemnătate și care acum a atras atenția presei. Deși au trecut aproape 27 de ani de la moartea sa, Prințesa Inimilor este încă reamintită în mod curent de presă.

Jennie Bond, care are ani de experiență în relația cu Familia Regală a Marii Britanii, a dezvăluit o conversație pe care a avut-o cu Diana la Palatul Kensington, înainte de interviul Panorama al ei din 1995 cu Martin Bashir.

Expertul regal a vorbit despre modul în care Diana s-a deschis cu privire la detaliile dificile ale căsătoriei ei cu Prințul Charles de atunci. În atenția lui Jennie a fost și infidelitatea pe termen lung a actualului suveran, dar și modul în care Prințesa Diana a vorbit despre Camilla.

Ea a spus pentru OK Magazine despre predicția Dianei: „Pentru Camilla, chiar a fost cea mai incredibilă călătorie. Dar, la rădăcină, este o simplă poveste de dragoste între două persoane prinse într-o situație foarte complexă".

„Mă gândesc adesea la ziua în care am stat cu Diana în salonul ei. A recunoscut că Camilla a fost întotdeauna și va fi întotdeauna iubirea vieții lui Charles."

„Ea a mai spus că orice căsătorie pe care ar fi putut-o face Charles nu ar fi fost la fel de puternică ca relația lui cu Camilla".

Expertul regal a explicat în continuare modul în care Diana și-a descris rivala. Ea o numea pe Regina Camilla „loială și discretă și că merită o anumită formă de recunoaștere".

Ea a adăugat: „În toți acești ani, cred că cuvintele Dianei s-au dovedit a fi complet corecte".

Aceste dezvăluiri vin în momentul potrivit. Regina Camilla s-a dovedit a fi un pilon de forță pentru monarhul care este supus unui tratament pentru cancer. Regina a făcut un pas mare pentru monarhie, participând la mai multe angajamente regale în timpul scurtei pauze a regelui, scrie catine.ro.

Ea și Prințul William au preluat atribuțiile publice ale Familiei Regale. Kate Middleton și Regele Charles se luptă pentru viața lor cu o boală atât de nemiloasă. Ambii au fost diagnosticați cu cancer la începutul acestui an în timpul unor analize de rutină.

Deși starea lor este în continuare păstrată confidențială, tensiunile și speculațiile din jurul Familiei Regale au fost multe. Prințul William și Regina Camilla au fost nevoiți să se descurce singuri cu ele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE