Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Terheș: Comisia Europeană recunoaște că se moare după vaccinul anti-COVID

Postat la: 19.11.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comisia Europeană recunoaște că se moare după vaccinul anti-COVID. Până pe 30.09.2023 aproape 12,000 de persoane au murit spontan!

11,977 de persoane au „murit spontan" până pe data de 30.09.2023 după ce au primit vaccinul anti-COVID, recunoaște Comisia Europeană într-un răspuns oficial semnat de către comisara pe sănătate Stella Kyriakides către europarlamentarul croat Ivan Vilibor Sinčić.

Europarlamentarul Sinčić a interpelat Comisia Europeană pe data de 29.08.2023 cu privire la câte decese, conform sistemului EudraVigilance deținut de Agenția Europeană a Medicamentului, au fost raportate ca efect advers al primirii vaccinurilor anti-COVID „aprobate" de la începutul administrării acestora până în prezent.

Decesul spontan după vaccin se referă la un deces neașteptat ce a avut loc la scurt timp după ce persoana a fost vaccinată.

Deși întrebarea era foarte specifică, comisara a răspuns pe data de 06.11.2023 elaborat, spunând că, deși „aceste evenimente (adverse) au fost observate după utilizarea acestor medicamente, aceasta nu înseamnă ca au fost cauzate de către ele. Acestea ar fi putut fi cauzate de condițiile medicale ale individului, sau de alte medicamente luate în paralel ori de alte evenimente."

În același răspuns Comisia Europeană susține că „nu există dovezi că vaccinurile anti-COVID ar cauza mortalitate în exces".

„Deși Comisia Europeană susține că nu există o legătura între vaccinul anti-COVID și numărul excesiv de morți, aceasta nu oferă o explicație de ce în țările cu rata mare de vaccinare și rata de mortalitate este excesiv de mare", a spus europarlamentarul Cristian Terheș.

„Acești 11,977 de oameni care au murit spontan după vaccin, după cum datele oficiale o arată, au fost părinții, frații, soții, prietenii, rudeniile unor alți oameni. Sper ca oamenii, daca țin la viața lor și a apropiaților lor, să învețe din ce s-a întâmplat și să nu-i mai voteze pe cei care i-au expus la asemenea riscuri medicale, chiar la a-și pierde viața. Oamenii își aleg reprezentanți ca să le apere drepturile și libertățile, nu să-i transforme în cobai gratuiți pentru profiturile firmelor multinaționale medicale", a mai spus Terheș.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE