Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Arhiva economică a Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor dusă direct la topit

Postat la: 04.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INGHA) au avut loc, ieri, un eveniment desprin parca din filme cu gangsteri. Directorul economic al INGHA- Florin Cojocaru, a incarcat un camion cu documente, in special cele care faceau referire la achizitii, deconturi si plati pentru bunuri si servicii, au fost si duse direct la topit, adica pentru a fi arse.

Trebuie precizat ca Florin Cojocaru este omul fostului controversat director general al Administratie Nationale Apele Romane (ANAR), Vasile Pintilie, cercetat in prezent de DNA in mai multe dosare de coruptie, fiind chiar director economic al ANAR intre octombrie 2013 si noiembrie 2014. In plus, Florin Cojocaru este artizanul unui tun financiar de circa 700.000 de euro regizat prin plata de bidinele, rulete de 3 m si alte bunuri, dar marfa nu a mai fost dusa de firmele care capuseaza de ani buni ANAR si ANIF, ci doar trecuta direct pe cheltuieli la punctele de lucru Aldeni Brasov si Malu cu Flori din judetul Dambovita. Ulterior, Florin Cojocaru s-a mai remarcat prin „prin sprijinul" total acordat lui Vasile Pintilie, omul garantat si sustinut de baronul Marian Oprisan, si grupului acestuia de sforari de la ANAR.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE