Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: BOMBA "MOSSAD". S-a schimbat completul de judecata in dosarul lui Marian Oprisan

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa aparitia in Ziuanews a unei informatii de culise conform careia Marian Oprisan, baronul PSD de Vrancea, s-a laudat ca ar fi "agent MOSSAD" si ca cei doi judecatori sunt agenti ai unui serviciu secret roamnesc, conducerea Curtii de Apel Cluj a hotarat schimbarea completului de judecata pentru termenul din 2 octombrie din Dosarul Caprioara, in care liderul PSD e acuzat de grav abuz in serviciu.

Initial completul era format din Gheorghe Valentin Chitidean, preşedinte al secţiei penale şi pentru cauze cu minori şi Claudia Ioana Ilieş. Cei doi judeacatori care vor fi numiti in dosar vor fi comunicati in cateva zile. Reamintim ca Oprisan s-a laudat apropiatilor la o chermeza ce a avut loc la un domeniu din zona muntoasa a Vrancei ca "ar fi agent MOSSAD" si ca de aia nu i se va intampla nimic in dosarul penal in care e acuzat de abuz in serviciu, plus ca si judecatorii ar fi ofiteri acoperiti. Vom reveni cu amanunte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE