Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce sustine un deputat PNL: "In mașina lui Oprea se mai aflau o lideră UNPR și o consilieră"

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In momentul accidentului în care și-a pierdut viața polițistul Bogdan Gigină, vicepremierul Gabriel Oprea era în mașină cu două persoane, "între care și o consilieră suspect de apropiată" - susține un politician al Opozitiei.

Dan-Cristian Popescu, deputat PNL, a declarat la Europa Fm că știe acest lucru din mai multe surse sigure, inclusiv din Ministerul de Interne, dintre persoanale care au acces la astfel de informatii din apropierea ministrului. Dar, pentru a evita orice confuzie, Dan-Cristian Popescu îl invită pe Gabriel Oprea să spună public dacă este adevărat sau nu.

Deputatul, desi nu a rostit nume, se refera la consiliera Alexandra Dobre, de 23 de ani, cea care i-a luat vicepremierului apararea pe Facebook. Despre Dobre se zvoneste ca este luata peste tot de Oprea, in toate deplasarile si ca relatia lor ar fi mai mult sau mai putin profesionala. Căt despre lidera UNPR, subalternii ministrului bănuiesc ca ar fi vorba despre Simona Man, fosta sefa a PPDD, care după fuziunea prin absorbtie a celor doua formatiuni a devenit vicepresedinte al UNPR. Man este apropiata si de Alexandra Dobre, in MAI spunandu-se ca ar fi si rude.

Luni, la aproape o săptămână de la accidentul în care a murit Bogdan Gigină, ministrul de Interne Gabriel Oprea a vorbit prima dată pe această temă. "Sincere regrete" au fost transmise de ministrul de Interne - odată cu vestea că Gabriel Oprea nici măcar nu s-a gândit să demisioneze. Ministrul a povestit ce s-a întâmplat în seara accidentului, dar nu a lămurit de unde venea și unde se îndrepta. Aceste informații ar fi fost oferite doar procurorilor. În final, Gabriel Oprea a respins acuzațiile potrivit cărora ar fi folosit coloana oficială în mod abuziv și a spus că va rămâne în funcție.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE