Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Illuminati ies la lumina! Celebra si temuta organizatie secreta si-a deschis site si face prozelitism printr-un teribil videoclip

Postat la: 17.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O stire extrem de socanta. Celebra si temuta organizatie secreta Illuminati a decis sa nu se mai ascunda si sa iasa la lumina. Aceasta societate secreta, fondata odata cu masoneria - dupa unele surse -, sau chiar inaintea acesteia, din timpuri imemoriale - dupa alte surse - careia i se atribuie toate ororile umanitatii, si-a facut un site propriu: illuminati.am, cu sloganul "I am illuminati" (sunt illuminat) - de unde si domeniul de net "am" - "illuminat i am".

Pe acest site e pus si un videoclip teribil, in care organizatia cere omenirii sa stea linistita, pentru ca fraiele se afla pe maini bune, asa ca nimanui sa nu-i fie teama. Se spune ca soarta omenirii e sub control, dar un control de bun augur. Ciudat cum aceasta organizatie - ca si masoneria, care a ales cu ceva ani in urma sa se transforme din organizatie secreta intr-una discreta - apare in peisajul public chiar in momentele de maximum de restriste ale omenirii.

Initial s-a spus ca nu este vorba despre adevaratul site al organizatiei oculte, insa acest clip, pe care il prezentam mai jos, si unde se face apel catre locuitorii planetei sa adere la Illuminati, sa devina un Illuminati, a fost transmis pe principalele retele americane de televiziune CNN si ABC, printre acestea, posturi despre care se spune ca apartin chiar unor lideri ai Illuminati.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE