Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incident aerian cu un pasager din România pe cursa Wizz Air de Norvegia

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un pasager beat mort dintr-un avion care decolase din România spre Norvegia, a încercat să spargă uşa cabinei piloţilor. Un avion al companiei Wizz Air care efectua o cursă din România spre Norvegia a efectuat o aterizare de urgenţă în oraşul suedez Malmo, marţi, după ce un pasager a încercat să spargă uşa de la cabina piloţilor, a anunţat poliţia, citată de Associated Press în pagina electronică.

Császár Péter martor: "Am fost în avion , am facut si un clip video. Unul a înnebunit și o căuta pe fiica-sa , după aia a dat și în stewerdese și a încercat ceva și la ușă. A fost imobilizat de câțiva oameni pe scaunele din față si legat , după aia imediat am aterizat la Malmø. L-au legat acolo pe loc și imediat am decolat. Dupa aia a venit poliția și l-a scos afară . O ora am mai stat că au facut control complet la avion ".

Poliţia a precizat că bărbatul a fost reţinut după aterizarea la Malmo, sub acuzaţia că a încălcat legile privind aviaţia punând în pericol vieţile pasagerilor în timpul zborului. Și cotidianul scandinav Expressen a relatat că bărbatul a fost imobilizat de alţi pasageri aflaţi la bordul avionului companiei Wizz Air, care decolase de la Bucureşti şi se îndrepta spre oraşul norvegian Torp. Poliţia nu vrut să dea mai multe detalii.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei suedeze, Stephan Soderholm, a declarat că nu există indicii conform cărora incidentul ar avea legătură cu terorismul. El a adăugat că un al doilea pasager a fost reţinut la Malmo pentru că se afla în stare de ebrietate.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE