Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incredibil: Audierile în dosarul lui Oprescu au fost secretizate de o judecătoare

Postat la: 13.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecătoarea Iosefina Pârvu de la Tribunalul București a decis, marți, ca audierea denunțătorilor fostului primar al Capitalei Sorin Oprescu să fie secretizată. Decizia a fost luată la cererea avocatului care îl apără pe Sorin Oprescu, acesta susținând că relatările jurnaliștilor din sala de judecată obstrucționează actul de justiție. Judecătoarea a fost de acord, astfel încât ședințele de judecată nu vor mai fi publice, atunci când vor fi efectuate audieri.

Decizia instanței vine după ce principalul denunțător al lui Oprescu, Bogdan Popa, fost șef al Administrației Cimitirelor și al Centrului Cultural Palatele Brâncovenești, a declarat luni, în sala de judecată, că a primit de la patronii unor firme 400.000 de euro pentru a le oferi contracte publice. Bogdan Popa, inculpat şi denunţător în dosarul fostului primar al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat în faţa judecătorilor că „doar" 45% din sumele primite ca mită, în primă fază, ar fi ajuns la fostul edil, precizând că în 2015 i-a dat acestuia de câteva ori câte 50.000 euro, relatează Mediafax. Unul dintre denunţătorii lui Oprescu: 45% din mită mergea la primar, nu număra banii, doar mulţumea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE