Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Dumitru vrea să schimbe toți secretarii de stat de la Ministerul Educației

Postat la: 18.07.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Noul ministru al Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Mircea Dumitru, va propune premierului Dacian Ciolos sa-i schimbe pe toti cei cinci secretari de stat-Monica Critina Anisie, Florin Emil Albota, Gabriel Ispas, Gigel Paraschiv si Gyorgy Andras Kiraly.

Motovul este unul cat se poate de simplu: vrea sa -si faca echipa noua. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, ministrului Mircea Dumitru i va fi fosrte greu sa-l schimbe pe Gyorgy Andras Kiraly care este sustinut de UDMR si ocupa postul de foarte mult timp ca urmare a intelegerilor politice a celor aflati in trecut si acum la guvernare. Daca noul ministru va incerca sa-l schimbe pe Gabriel Ispas va sari ca arsa senatoarea PSD Ecaterina Andronescu, stiut fiind ca acesta este protejatul sau dar si al fostului premier Adrian Nastase. Insa, Gabriel Ispas este la ora actuala incompatibil ca urmare a faptul ca ocupa o functie de conducere la o universitatea particulara . Totodata, el are multe bile negre in CV ca urmare a derulari unor proiecte cu fonduri europene, dar si a perioadei cand a activat intr-o banca importanta din Romania.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE