Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicolae Păun, Mădălin Voicu şi Gelu Diaconu, trimiți în judecată

Postat la: 22.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dosarul în care parlamentarii Nicolae Păun şi Mădălin Voicu, dar şi fostul preşedinte al ANAF, sunt acuzaţi de corupţie, va ajunge în scurt timp pe masa judecătorilor Curţii Supreme.

Fostul şef al Fiscului, Gelu Diaconu, este acuzat că a emis două circulare prin care persoanele implicate în proiectele derulate de Asociaţia Partida Romilor, coordonată de Nicolae Păun, au fost scutite de la plata contribuţiilor la asigurările de sănătate. Acesta a fost citat ieri la DNA. Gelu Diaconu a confirmat faptul că dosarul a fost înaintat în instanţă.

"Păi nu poate exista un prejudiciu atât timp cât contribuţia de asigurări de sănătate pe care ar fi datorat-o, inclusiv cei din grupul infracţional, a fost amnistiată. Noi vorbim de situaţia a 4, 5 milioane de contribuabili. Cei cu venituri modice sau fără venituri. Adică amărâţii României. În această categorie s-au încadrat şi cei care fac obiectul cercetărilor parchetului.", a spus Diaconu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE