Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sarcini ingrate pentru noul ministru al Transporturilor

Postat la: 24.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul interimar Gabriel Oprea a anuntat ieri, într-o emisiune TV, că îl susține pe Mihai Fifor în funcția de ministru al Transporturilor, afirmând că așteaptă decizia președintelui Klaus Iohannis cu privire la această numire.

„Pot să nu susțin propunerea domnului premier Victor Ponta? Este făcută la domnul președinte Klaus Iohannis și așteptăm decizia domnului președinte de a-l numi în funcție„, a precizat Oprea. Insa, ceea ce nu spune premierul interimar este faptul ca Mihai Fifor va avea o misiune ingrata la Ministerul Transporturilor pentru ca trebuie sa stopeze aranjamentele regizate in ultimii trei ani si totodata sa se debaraseze de o serie de oamenii cu functii de conducere din minister si de la companiile din subordine care sunt garantati si sustinuti de PDL, de Traian Basescu, Liviu Dragnea si Ioan Rus. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, Fifor va trebui sa faca si o reevaluare a celor patru secretari de stat pentru ca la doi dintre acestia le-a cam expirat mandatul, adica nu prea mai au sustinere politica, si in plus, UNPR-ul lui Gabriel Oprea vrea un post de secretar de stat la acest minister.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE