Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Studentul înjunghiat a vorbit după tragedie. Care a fost motivul crimei din cămin

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Studentul înjunghiat de colegul său într-o cameră de cămin din complexul studențesc Târgșor Copou din Iași s-a trezit din inconștiență și a vorbit pentru prima oară după tragedia care s-a soldat cu decesul unui alt tânăr. Casian Harpă pune astfel punct "aberațiilor" pe care colegul său acuzat de crimă le-a spus polițiștilor.

Cu acceptul medicilor, Casian a dat ieri declaraţii ample anchetatorilor şi a dezvăluit, în premieră, mobilul crimei. Oricât ar părea de uluitor, acesta a fost jaful: câteva zeci de lei, un laptop şi alte bunuri cu valoare infimă. Agresorul, un împătimit maladiv al „păcănelelor", se pare că rămăsese în pană de bani la jocuri şi cotrobăia în noapte cu disperare după orice putea fi valorificat rapid. Casian Harpă a fost conştient tot timpul atacului. Când au venit medicii la el, i-a implorat: „Nu vreau să mor ca cei din Colectiv", scrie newspascani.com. Potrivit declaraţiilor date de acesta în faţa procurorilor, Aurelian Giosan a venit în timpul somnului şi l-a atacat atât pe el, cât şi pe colegul său care nu a mai putut fi salvat, Victor Nour.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE