Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Actorul Kevin Hart a fost fraudat cu peste 1 milion de dolari de un bărbat angajat drept cumpărător personal

Postat la: 12.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cunoscut din filmele „Jumanji” şi „Night School”, actorul Kevin Hart a fost fraudat cu peste 1 milion de dolari de bărbatul angajat drept cumpărător personal.

Tribunalul districtului Queens l-a pus sub acuzare pe Dylan Jason Syer pentru furt calificat, între altele, susţinând că a folosit cardul de credit al actorului pentru a-i sustrage mai mult de 1 milion de dolari. „Nimeni nu este imun să fie vizat de escroci. Acest inculpat, care deţinea o afacere de cumpărător personal, s-a folosit de achiziţii legitime pentru a avea acces şi ulterior a continuat să încarce cardurile de credit ale actorului pentru sume astronomice", a spus procuroarea Melinda Katz, citează Variety.

Syer, în vârstă de 29 de ani, a făcut cumpărături neautorizate folosind cardurile de credit ale lui Hart în perioada 12 octombrie 2017 - 25 februarie 2019, potrivit rechizitoriului. Între altele, el a cumpărat bijuterii în valoare de 240.000 de dolari, artă şi alte obiecte de colecţie, între care cinci ceasuri Patek Phillipe evaluate la peste 400.000 de dolari, dar şi păpuşi şi două genţi Louis Vuitton Keepall Bandouliere. El s-a lăudat cu toate acestea pe contul de Instagram, scrie news.ro

Syer l-a cunoscut pe actor în 2015 prin firma sa Sire Consulting LLC, care a fost contractată să obţină câteva obiecte pentru Hart. După ce Syer a fost arestat, anchetatorii au făcut percheziţii şi au confiscat aproximativ 250.000 de dolari, bani gheaţă şi bunuri. Syer urmează să se prezinte în faţa tribunalului pe 17 februarie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE