Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x










Dan Negru, atacat cu pietre în Centrul Vechi din Bucureşti: "Ne-am trezit ciuruiţi"

Postat la: 13.07.2020 - 17:06 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Realizatorul TV, Dan Negru, a fost atacat cu pietre pe o stradă din Centrul Vechi din Bucureşti, conform unei filmări postate pe contul său de Facebook. Adrenalina pe care o găseşti la noi, n-o găseşti în Barcelona, Milano sau Londra, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru a ieşit să ia prânzul alături de un prieten în Centrul Vechi al Capitalei, însă în timp ce mergea pe stradă realizatorul TV a fost atacat de o femeie care a aruncat înspre el cu o piatră. Vedeta TV a postat evenimentul pe pagina sa de Facebook.

„Andreo e un tip născut in Istanbul care trăiește peste tot in lume. La vreo 40 de ani , omu' e consultant tv cu doctoratul luat in jurnalism. Nu-i arăt fața din respect dar e genul intelectual , slăbuț, cu ochelari à la John Lennon. Am ieșit să mâncam in Centrul Vechi și când a vrut să pozeze o clădire, zvrrrrrrrrrrr....ne-am trezit ciuruiți de pietre. De asta zic , adrenalina pe care o gasești la noi, n-o găsești in Barcelona, Milano sau Londra. #româniapitorească", a scris Dan Negru pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE