Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Incredibil din lumea mondenă: Cornelia Catanga s-a despartit de soțul său după 33 de ani

Postat la: 14.09.2020 - 17:21 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Celebra cântăreață Cornelia Catanga s-a despărițit de soțul său. Nu e prima dată când cuplul trece printr-o perioadă complicată. În 2014, Catanga acuza că de când s-a trezit cu verigheta pe deget, toate îi merg rău.

„Din aprilie, eu și Pădureanu suntem despărțiți. A fost un motiv foarte bine întemeiat, cunoscut. De comun acord, stăm în aceeași casă. El stă la etajul 1, iar eu stau la etajul 2. (...) Mâncăm separat, eu mănânc cu copiii, nora mea îl servește", a spus Cornelia Catanga la "Star Matinal. Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (...) Cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (...) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva", a mai mărturisit Catanga.

„Lucruile s-au schimbat în rău. De când m-am căsătorit, nu-mi merge bine. Și financiar este foarte prost. Mă gândesc că nașii nu au făcut-o cu plăcere. Nu au plătit nici lumânările. Vreau să știe toată lumea că am depus acțiune de divorț. Este vorba doar de actul în sine. Noi suntem aceeași familie frumoasă. Poate că nu mai vreau să port acest nume de Pădureanu. Vreau să revin la numele meu. Iubirea există între noi doi, dar nu mai vreau să-i port numele.", spunea cântăreața atunci la "Teo Show"!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE