Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Un fotomodel de top şi-a ucis soţul după ce acesta a venit acasă cu o altă femeie şi i-a cerut să le facă mâncare

Postat la: 03.12.2020 - 07:39 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lilia Sudakova, un fotomodel de 26 de ani, riscă până la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis soţul. Se pare că acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar şi i-a cerut să gătească pentru amândoi, scrie presa din Rusia.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soţului ei şi că a acţionat din instinct de autoapărare. Lilia Sudakova a apărut pe coperta revistei Vogue, ediţia din Rusia, dar şi în reviste din Italia, China şi Japonia şi a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.

După incident, tânăra a chemat o ambulanţă şi bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a murit. Ea a mărturisit că şi-a înjunghiat soţul cu care era căsătorită de patru ani după ce acesta a venit acasă cu femeia cunoscută în bar şi i-a cerut să le facă de mâncare. Mama suspectei spune că soţul acesteia era beat şi că a lovit-o. Insistă, însă, că nu a vrut să-l omoare şi că totul a fost un accident.

După ce i-a cerut să facă de mâncare, bărbatul ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors şi s-a repezit spre soţia lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată. „În acel moment, ea a ridicat mâna şi i-a înfipt accidental cuţitul", a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE