Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Complicele lui Gheorghe Dincă a recunoscut tot azi-dimineață: "Eu am violat-o pe Luiza". A fost sau nu tânăra ucisă?

Postat la: 28.11.2019 - 12:04 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost arestat "omul de casă a lui Gheorghe Dincă", iar dosarul "Caracal" primește o nouă filă. Procurorii DIICOT au anunțat că Ștefan Risipiceanu a oferit declarații cutremurătoare în fața anchetatorilor.

Inițial, Risipiceanu a susținut că este nevinovat, numai că - ulterior - a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu. Totodată, Risipiceanu neagă orice legătură cu uciderea fetei. Ștefan Risipiceanu s-a aflat pe lista anchetatorilor încă din luna august, atunci când Felix Bănilă, fostul șef DIICOT, a dispus întocmirea unui "profil genetic".

„În data de 7 august s-a dispus specialiştilor din Institutul Naţional de Criminalistică stabilirea profilului genetic al unei persoane din anturajul inculpatului, Risipiceanu Ştefan, si compararea profilului genetic determinat al acestuia, precum si a profilelor genetice ale inculpatului si victimelor cu profilele genetice rezultate din examinarea firelor de par, a urmelor de contact şi a mai multor obiecte purtătoare de urme, ridicate din casa si autoturismul inculpatului", a declarat Bănilă, potrivit informațiilor furnizate de a1.ro.
"A fost supusă la perversiuni sexuale groaznice"

Conform declarațiilor date de Risipiceanu, acesta a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu, acesta spunându-i că e vorba despre "câteva partide de sex". În acel moment, Risipiceanu i-a cerut lui Dincă să îl lase să întrețină, și el, relații sexuale cu Luiza Melencu. Bărbatul este considerat, acum, complicele lui Dincă, anchetatorii încercând să stabilească dacă a fost sau nu implicat în uciderea tinerei.

„E groaznic ce s-a întâmplat acolo. Acea fată a fost supusă la perversiuni sexuale groaznice. Fane a susţinut mult timp că nu-şi aminteşte nimic. Când era întrebat anumite lucruri concrete susţinea că nu mai ştie, că era beat. Până la urmă a recunoscut că în luna aprilie a văzut când Dincă a adus-o acasă pe Luiza Melencu. L-a întrebat cine-i fata şi George, cum îi spunea el, i-a spus că a adus-o pentru câteva partide de sex. Acela a fost momentul în care Fane i-a cerut lui Dincă să-l lase şi pe el să aibă relaţii cu fata. Cu siguranţă a fost complicele lui Dincă, dar deocamdată nu există elemente că ar fi şi participat la uciderea tinerei", au declarat, pentru adevarul.ro, surse din anchetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE