Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Spor de 75% din salariu pentru fiul unui primar PSD. Nu are studii care să-l recomande, dar conduce o clinică

Postat la: 26.04.2019 - 09:01 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fiului unui primar PSD a ajuns să aibă un salariu mai mare cu 400% față de acum doi ani. Dragoș Panțeru este directorul Unității de Asistență Medico-Socială (UAMS) Dedulești. El nu a absolvit Medicina, dar a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Pentru a diminua corupția din sistemul sanitar, toate guvernele, de la cel tehnocrat și până la cel PSD-ALDE, au mărit veniturile din sistemul de Sănătate. Medicii, asistentele și celelalte cadre sanitare primesc de două sau chiar de trei ori mai mulți bani decât la începutul anului 2016. Sunt cazuri în care ei iau și de patru ori mai mult, chiar dacă oamenii respectivi nu sunt absolvenți de medicină, ci de Educație Fizică și Sport. O dovedește situația fiului unui primar PSD.

Unitatea de Asistență Medico-Socială (UAMS) Dedulești este o mică policlinică cu 25 de paturi din satul Dedulești. Dragoș Panțeru este cel care o conduce. În 2016, când era pe aceeași poziție, de director, declara venituri salariale de 25.000 de lei în anul anterior. Pe 2017, veniturile sale au crescut la 109.000 de lei pe an, ceea ce reprezintă 9.000 de lei pe lună, echivalentul a aproape 2.000 de euro.

UAMS Dedulești este o mică policlinică din satul celebru pentru mititei, aproape de cunoscutul popas de pe „Dealu Negru". Unitatea are 25 de paturi și a fost, pe rând: Depozit de armament, după construire, în Primul Război Mondial; Spitalul din Dedulești, după război; Corp extern al Spitalului Județean Argeș (din 1970); Unitate de Asistență Medico-Socială (din 2003), aflată în subordinea Consiliului Județean Argeș, conform Libertatea.

Panțeru e membru PSD, la fel ca și tatăl său. Tatăl, Florin Dorin Panțeru, este unul dintre cei mai longevivi edili din județ, fiind ales pentru prima oară în 2004 și ultima oară în 2016. Totuși, fiul are un salariu mai mare decât tatăl. Indemnizația de primar din 2017 a fost de numai 43.000 de lei pe an, cam 800 de euro pe lună. Panțeru junior este un activist PSD extrem de activ, imagini din campania din 2013 arătându-l alături de tatăl său. În județul Argeș, PSD deține controlul prin cei 75 dintre cei 102 primari.

Dragoș Panțeru a terminat Educație Fizică și Sport la Pitești și e prezent în viața echipei de fotbal din satul natal, Ciofrângeni. Acolo unde, de-a lungul timpului, a fost erou pozitiv sau negativ. „Se laudă în localitate că el l-a transferat pe Adrian Bălan la FC Voluntari, echipa lui Florentin Pandele.", spun microbiștii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE