Demență la vârful NATO!
Postat la: 23.11.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
În timp ce Statele Unite și aliații occidentali se comportă ca niște parașute de pe centură care pretind că-s virgine, Rusia a încetat joaca de-a șoarecele și pisica.
Odată cu primele rachete cu rază lungă trase asupra teritoriului rusesc, am intrat abrupt în faza de război direct între Rusia și țările NATO. A spus-o foarte clar președintele Putin. Și nu doar atât - șeful de la Kremlin a arătat care va fi reacția Moscovei la fiecare atac similar al Statelor Unite.
Spre stupefacția unei bune părți a opiniei publice, mass-media se comportă de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Atât jurnaliștii, cât și politicienii ignoră situația extrem de gravă în care ne aflăm. NATO (aka SUA) a declarat război Moscovei într-un mod pe cât de transparent, pe atât de nebunesc.
Escaladarea peste ultimele linii roșii trasate de Putin a folosit drept pretext presupusa desfășurare a unor trupe nord-coreene în zona Kursk. O prezență bazată doar pe declarații de presă. Însă chiar și dacă implicarea nord-coreenilor s-ar dovedi reală, oare ar fi ăsta un motiv arhisuficient ca NATO să declare război Rusiei?!
Întrucât relativ puținele rachete ATACMS și Storm Shadow aflate la dispoziția Ucrainei sunt departe de a constitui un schimbător al cursului războiului, toată lumea se întreabă ce-o fi fost în capul lui Joe Biden (de fapt în capul războinicilor Deep State-ului globalist).
Americanii i-au oferit lui Trump un mandat clar pentru a pune capăt conflictului din Ucraina. Escaladarea nebunească a lui Biden pe ultimii metri ai președinției ar putea avea două explicații mari și late: 1) Încercarea de a-l convinge pe Putin să negocieze pacea cu compromisuri inacceptabile pentru ruși (o inițiativă luată de comun acord cu Donald Trump) sau 2) Încercarea de a duce războiul într-un punct extrem de fierbinte, de unde noua administrație de la Casa Albă să nu mai poată face mare lucru.
În condiții normale, inițiativa lui Biden de a permite lovituri în Rusia cu rachete ATCMS, cu doar două luni înainte de instalarea noului președinte, ar fi trebuit să provoace o reacție dură din partea lui Trump. Nu s-a întâmplat. Ceea ce ne determină să credem că atât democrații, cât și republicanii din SUA încearcă să găsească soluția miraculoasă pentru a-l îndupleca pe Putin să reducă din pretențiile maximale ale Moscovei.
Răspunsul Kremlinului a fost fără echivoc. În rezumat, președintele Putin le-a transmis inamicilor din NATO că negocierile trebuie să se poarte în condițiile impuse de învingători. Iar pe câmpul de luptă trupele lui Zelensky se află într-un mare impas. Încercarea de a opri ofensiva rusă prin atacuri cu rachete asupra teritoriului rusesc se lovește acum de răspunsul dur al Moscovei.
Putin a explicat că poate distruge orice țintă militară din Europa în doar câteva minute, fără ca NATO să poată împiedica atacul. Mai mult, o va face anunțând lansarea rachetelor din timp, pentru a limita "pagubele colaterale". Primul astfel de atac, asupra unei fabrici de armament din Ucraina, s-a dovedit a fi un succes din punct de vedere militar. Dovadă reacția disperată (și cam infantilă) a lui Zelensky: "Lumea trebuie să reacționeze. În acest moment, nu există o reacție puternică din partea lumii".
Moscova a avertizat că baza antirachetă a Statelor Unite din Redzikowo, Polonia, "este o țintă prioritară pentru o potențială neutralizare". Fără îndoială, și bazele militare de la Deveselu, Kogălniceanu sau Cincu se află pe prima pagină a listei Kremlinului. Rușii au spus-o răspicat: vor fi îndreptățiți să atace ținte militare occidentale oriunde în Europa. Inițial cu încărcătură convențională.
Oricât ar încerca mașinăria de propagandă să ascundă gravitatea situației, oricât s-ar strădui să pună escaladările exclusiv pe umerii Kremlinului, realitatea se vede cu ochiul liber. Războinicii de la Londra și Washington încă visează să-i învingă pe ruși, printr-o scamatorie demnă de Harry Potter. Din păcate, o sigură linie roșie a mai rămas de trecut.
Adrian Onciu
ULTIMA ORA
-
Crin Antonescu face schița viitorului Guvern: "Suntem la un pas de coșmar!"
Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, a declarat duminică seară, la Antena 3, înainte de închiderea urnelor la alegerile parlamentare, că singura formulă pentru ieșirea din „coșmar" este un viitor guvern PSD-PNL-USR-UDMR:
- Ilie Bolojan vrea o alianta tot cu PSD, dar si cu USR: "Va fi un parlament pulverizat cu mai multe partide, este nevoie de o coaliție de guvernare!"
-
AUR: Nu facem nicio alianță cu PSD. Facem alianță doar cu suveraniștii
După aflarea primelor rezultate exit-poll, George Simion, liderul AUR a exclus orice timp de alianță cu PSD.
-
Estimarile rezultatelor finale de la alegerile parlamentare: PSD e obligat sa faca majoritate si guvern cu USR, PNL si UDMR
Rezultaul mediu al exit-pollurilor la alegerile parlamentare prezinta o distributie a voturilor relativ la fel pentru Camera Deputatilor si Senat. Considerand acest fapt, ca si marja de eroare, dar si faptul ca estimarile sunt de la ora 20,00, putem spune ca procentele (fara voturile din diaspora) se prezinta in felul urmator:
-
Cum vede Donald Trump să rezolve problema cu BRICS: "Să găsească un alt fraier!"
Donald Trump a ameninţat sâmbătă ţările BRICS cu taxe vamale de "100%" dacă vor încerca să submineze dominaţia dolarului, în contextul în care unele dintre aceste state iau în calcul renunţarea la dolar în comerţul internaţional.
-
Trump s-a consultat cu liderul de la Budapesta: Viktor Orban devine o punte de negociere pentru Ucraina
Președintele ales al SUA, Donald Trump, a purtat mai multe conversații telefonice cu premierul ungar Viktor Orban începând cu 5 noiembrie. Oamenii din interiorul guvernului ungar au dezvăluit că Trump a cerut părerea lui Orban cu privire la strategiile de a pune capăt războiului din Ucraina.
-
De ce ar fi fost chemat Marcel Ciolacu la Budapesta. Telefonul care a schimbat soarta României!
Ascensiunea fulminantă a lui Călin Georgescu, candidatul independent care a dat toate calculele peste cap după ce s-a calificat, de pe primul loc, în finala prezidențială cu Elena Lasconi, a ridicat multe semne de întrebare.
-
O cunoscută astrologă străină de pe Tik-Tok dezvăluie câștigătorul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale din România
Alegerile prezidențiale din România au captat atenția astrologilor din întreaga lume, care analizează cu interes aliniamentele astrale și oferă previziuni despre rezultatul celui de-al doilea tur.
-
O criză mondială uriașă despre care nimeni nu vorbește: urmează un colaps major pentru jumătate dintre cele mai mari economii ale lumii
Îmbătrânirea populației globale pune deja presiune asupra finanțelor publice, iar agențiile de rating avertizează că declinul demografic, fără reforme urgente, va complica accesul guvernelor la finanțare și va forța creșteri semnificative ale taxelor pentru cetățeni.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Who are you Mr. Călin Georgescu?
- 2.Aveți senzația că cei de la Antena 3 sunt proști? Nu sunt!
- 3.Momentul când miliardarii americani au intrat in joc!
- 4.Demență la vârful NATO!
- 5.E jale mare pe interneți...
- 6.Scenariul atomic: va fi invalidat președintele ales Călin Georgescu după modelul Șoșoacă?
- 7.Nu mi-a plăcut niciodată să intru la IKEA. De azi nu mai îmi place nici să ies!
- 8.Partenerul nostru strategic a inventat un popor nou!
- 9.Recreația s-a terminat
- 10.O victorie pentru democrație. Orbirea până la capăt!
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu