Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
Hamas a capturat mai mulți israelieni decât se credea

Postat la: 16.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Armata israeliană a transmis luni că 199 de persoane au fost capturate de mişcarea islamistă palestiniană Hamas în timpul atacului sângeros de la 7 octombrie, conform unui bilanţ actualizat.

Un raport anterior, transmis duminică, menţiona 155 de ostatici. „Am informat familiile a 199 de ostatici", a declarat luni Daniel Hagari, un purtător de cuvânt al armatei, la o conferinţă de presă.

El a afirmat că „eforturile cu privire la ostatici sunt o prioritate naţională", adăugând că „armata şi Israelul lucrează zi şi noapte" pentru a-i elibera, în timp ce familiile nu au nicio veste.

Peste 1.400 de persoane au fost ucise în Israel în atacul comandourilor Hamas, conform ultimelor informaţii furnizate de oficialii israelieni.

Peste 2.750 de persoane au fost ucise în atacurile de răspuns ale Israelului asupra Fâşiei Gaza, un mic teritoriu guvernat de Hamas şi asediat de Israel, conform autorităţilor locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE