Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Cazul Caracal. Dăncilă: STS a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările

Postat la: 27.07.2019 - 08:53 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Critici dure, vineri seara, la adresa Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Premierul Viorica Dăncilă susţine că Serviciul "a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările" şi a solicitat directorului STS lămuriri "în cel mai scurt timp".

"Urmăresc îndeaproape ancheta de la Olt și sunt în permanentă legătură cu Ministrul Afacerilor Interne pentru actualizări. Domnul Nicolae Moga se află la Caracal și va rămâne acolo atât cât este necesar. Vom analiza toate cauzele acestei tragedii și vom lua toate măsurile necesare, ferm și rapid", a scris premierul Viorica Dăncilă, pe Facebook.

"Mă voi ocupa personal de toți cei care nu mai au ce căuta în sistem, astfel încât tragedii de genul acesta să nu se mai întâmple", a mai scris aceasta.

"Șeful Poliției Române a fost demis, am mai cerut demisia prefectului județului Olt și a șefului Inspectoratului Județean. De la cel mai înalt nivel până la ultimul responsabil, cei vinovați trebuie să plătească", a punctat premierul.

Totodată, Dăncilă susţine că STS a răspuns "în cel mai iresponsabil mod" la toate întrebările şi a solicitat directorului Serviciului lămuriri "în cel mai scurt timp".

"STS deocamdată a răspuns în cel mai iresponsabil mod la toate întrebările. Îi solicit personal directorului serviciului lămuriri în acest caz, în cel mai scurt timp. Dar oricare ar fi răspunsul, este inadmisibil să nu existe acuratețe în localizare în secolul 21", a încheiat Dăncilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE