Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Control inopinat în Piața Obor! Ce a gasit viceprimarul Dan Cristian Popescu

Postat la: 06.04.2020 - 13:29 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comercianții din Piața Obor au avut parte de o surpriză neplăcută duminică. Pe baza numeroaselor sesizări primite de la cetățeni, viceprimarul Dan Cristian Popescu, alături de directorul general al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, Paul Anghel, a făcut un control inopinat pentru a vedea dacă măsurile de protecție împtriva răspândirii COVID-19 sunt respectate.

Constatările din teren l-au înfuriat la culme pe edilul sectorului 2, care a fost foarte ferm: „În Piața Obor lucrurile nu stau deloc bine. La 3 săptămâni după ce am dat dispoziții clare de protecție a mărfii, a clienților și a vânzătorilor, am găsit piața plină, marfa atinsă cu mâna, lipsa măștilor și a mănușilor.(...) Le-am dat un răgaz de 24 de ore pentru a lua toate măsurile. Este ultimul avertisment! Dacă voi constata aceleași abateri, voi cere ANPC să suspende activitatea. Nu ne jucăm cu sănătatea oamenilor! (...) Este cu atât mai surprinzător pentru mine cu cât, administratorii halei vechi din Piața Obor, unde clădirea nu este nouă, iar implementarea măsurilor este mai dificilă, și-au făcut treaba. Practic, astăzi, hala veche din Piața Obor este un exemplu de bune practici pentru hala nouă.".

Pe lângă Piața Obor, viceprimarul Dan Cristian Popescu a însoțit ANPC-ul și în inspecție la două dintre hipermaketurile din zonă, Carrefour Veranda și Kaufland Colentina. Aici, toate măsurile erau respectate, dar, pentru a păstra vigilența autorităților, Dan Cristian Popescu a convenit cu cei de la ANPC să le controleze periodic și să extindă, pe cât posibil controalele la toți operatorii economici importanți din sectorul 2.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE