Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
George Simion: "Vom recurge la gesturi extreme". AUR amenință că va boicota alegerile locale!

Postat la: 26.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea ia în calcul şi va propune şi altor forţe politice, să boicoteze alegerile locale, dacă proiectul AUR privind două tururi de scrutin la alegerile locale nu este adoptat de Parlament. "Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea", a mai spus Simion.

"Statul este capturat având în vedere că proiectul de lege depus de AUR şi anunţat de doamna secretar al Camerei, Geanina Şerban, nu are şanse de a fi adoptat în această legislatură în care Consilii Judeţene, primării, justiţie, servicii de informaţii, CCR, Avocatul Poporului, toate sunt sub controlul partidului comasat, luăm în calcul şi vom propune şi altor forţe politice, să boicotăm alegerile locale, într-o formă sau alta. Pentru că, fără alegeri în două tururi, de fapt, nu există speranţe la a câştiga democratic o primărie, având în vedere felul în care, de la Alfred Simonis, la toţi ceilalţi baroni PSD, primarii sunt cumpăraţi la bucată", a spus Simonis într-o conferinţă de presă.

"Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea. Chiar aşa, să avem o legislaţie electorală şi să nu se ţină cont nici de Comisia de la Veneţia nici de orice altă normă de bun simţ? S-ar putea să ajungem să boicotăm alegerile ilegale şi neconstituţionale din 9 iunie", a mai spus George Simion. El a mai afirmat că în plenul comun de marţi le este refuzat iar să aibă un om în comisia de control asupra SRI. "Nu mai avem din luna noiembrie., de mai multe ori am fost refuzaţi de domnul Simonis. Am venit cu o altă propunere, domnul Badiu", a spus liderul AUR, precizând că răspunsul primit a fost că fac prea multe propuneri şi nu pot accepta acest lucru.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE