Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Liviu Dragnea la mitingul PSD de la Iași cu 40.000 de oameni. Principalele puncte ale discursului

Postat la: 09.05.2019 - 22:16 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Peste 40.000 de persoane sunt prezente în Piața Unirii din Iași, la mitingul PSD. De asemenea și 1.000 de protestatari și-au făcut apariția încercând să-i împiedice pe social-democrați și pe simpatizanții acestora să se manifeste așa cum este normal.

La miting a ajuns și președintele PSD, Liviu Dragnea, însoțit de mai mulți lideri social-democrați și miniștri. Mitingul organizat de PSD la Iași are loc în aceeași și cu Summit-ul liderilor UE de la Sibiu. Liderul PSD, Liviu Dragnea, întrebat anterior cum vede faptul că au fost anunțate contramanifestații la acest miting, a răspuns „foarte bine".

„Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestații și sâmbătă. Dacă așa vor să se joace în campanie, atunci așa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau să țipe. Putem să lăsăm și noi oamenii noștri nervoși să facă o contramanifestație. Nu mă aștept să înțeleagă mesajul acesta nici el, nici măscăricii pe care îi are", spunea Dragnea.

Liviu Dragnea le-a vorbit celor prezenți despre proiectele pe care PSD le are pentru Iași și pentru Moldova în general. Unul dintre cele mai importante obiective, începute în 15 martie 2019 este chiar Autostrada Moldovei. Lucrarea a început cu varianta de ocolire, la profil de autostradă, a municipiului Bacău, care este parte integrantă din autostrada Moldova, coridorul IX pan european. Proiectul a fost lansat în 2017, tot în guvernarea PSD, contractul având o valoare de 144 milioane de euro, fără TVA. Din cei 31 de kilometri, 17 sunt la profil de autostradă, proiectul având o finanțare asigurată 100% și garanție de 84 luni.

PSD își continuă strategia câștigătoare din 2016, merge în mijlocul oamenilor și află problemele reale. Nu poti face acest lucru de la TV sau pe Facebook. Asta nu înțeleg partidele de opoziție. Întâlnirile electorale nu sunt doar show și discurs este vorba de percepția pe care o lași celor prezenți. Este important să mergi în țară, politica nu se face doar la București.

După mitingul de astăzi putem spune cu siguranță că PSD a câștigat în Moldova, iar opoziția trebuie să mai aștepte până va reuși să ajungă la performanța social-democraților. Suntem în 2019, încă nu putem opune Facebook-ul străzii pentru că România reală nu este București și nu este interesată de #, oricât de inspirat ar fi mesajul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE