Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Ciolacu s-a dezlănțuit după decizia Guvernului: "PNL ne scoate din Europa civilizată. Nu vom accepta asemenea reglementări aberante"

Postat la: 04.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că prin decizia Guvernului, de eliminare a testării din certificatul verde, PNL scoate România din Europa civilizată, unde testul rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue.

Cioacu a scris, luni, pe Facebook faptul că „în România lui Iohannis și Cîțu, testarea care, alături de vaccinare și trecerea prin boală, a stat la baza apariției certificatului digital COVID la nivel european, este, practic, anulată prin Hotărâre de Guvern! Românii care se testează nu mai au, efectiv, nici un drept", Președintele PSD spune, prin decizia luată, guvernarea „marilor apărători ai libertății și democrației" devine una care încalcă „barbar" toate drepturile fundamentale ale cetățenilor.

„Prin asemenea decizii, PNL ne scoate din Europa civilizată, unde testul negativ rămâne o soluție unanim acceptată pentru ca viața economico-socială să continue!", spune Ciolacu. Acesta adaugă că i acesta este un motiv pentru care marți, la votul moțiunii de cenzură, „acești satrapi ai libertății" trebuie să pice testul moțiunii. „Nu vom accepta asemenea reglementări aberante și vom modifica în Parlament acest HG prin care democrația este transformată într-o autocrație sanitară, condusă robotic de la Cotroceni!", a mai scris Marcel Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE