Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Protejatul Rovanei Plumb, numit secretar de stat la Ministerul Dezvoltării

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Sorin Grindeanu a semnat in aceasta saptamana deciziile de numire a cinci secretari de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, institutie condusa de Sevil Shhaideh.

Cei cinci sunt Catalin Stefan Rotea, Laurentiu Adrian Neculaescu, Virgil- Alin Chirila, Luminita Zezeanu si Adrian Ionut Gadea. Despre Laurentiu-Adrian Neculaescu se stie ca este consilier local la Targoviste si a activat in domeniul fondurilor europene pentru POS Mediu, mai ales in perioada cand Rovana Plumb era ministrul Mediului.

Insa, ceea ce se stie mai putin este faptul ca Laurentiu-Adrian Neculaescu este foarte apropiat de familia Rovanei Plumb, fiind prieten la catarama cu fiul cel mare al fostului ministru- Andrei Plumb (fost Beioglu). Este arhicunoscut ca fiul cel mare al Rovanei Plumb a intentionat sa candideze la Primaria Targoviste si majoritatea intalnirilor avea loc la hotel familiei Neculaescu din muncipiul de langa Trunul Chindiei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE