Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Provocarea lui Marcel Ciolacu pentru Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila: "Scoateți cardurile, prieteni!"

Postat la: 20.06.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a donat 1.000 de lei pentru o organizație neguvernamentală din București, care are grijă de copiii fără posibilități, și i-a provocat pe Sorin Grindeanu și pe Alexandru Rafila să îi urmeze gestul: „Scoateți cardurile, prieteni", a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu a scris, pe Facebook, că a donat, pentru organizația neguvernamentală Carusel, 1.000 de lei. „Printre multe ale lucruri bune, face o treabă extraordinară pentru copiii fără posibilități din București. Acest proiect va ajuta copiii aflați în situații de abandon școlar, marginalizare și excludere socială, prin oferirea de servicii educaționale, dar și prin accesul la servicii socio-medicale și programe pentru o alimentație sănătoasă", a scris Ciolacu, duminică, pe Facebook, unde a postat și dovada donației de 1.000 de lei. Ciolacu i-a provocat pe Sorin Grindeanu și Alexandru Rafila să se alăture campaniei: „Scoateți cardurile, prieteni!", a spus Ciolacu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE