Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x


Remanierea Guvernului Dăncilă. Numele celor vizați de liderii PSD au fost anunțate

Postat la: 20.06.2019 - 17:21 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deputatul Liviu Pleșoianu a precizat care sunt cei doi miniștri ce ar trebui să fie remaniați. Acesta s-a declarat nemulțumit de pozițiile pe care le-au luat cei doi oficiali în diverse situații. Pleșoianu a declarat că sunt doi miniștri care ar trebui remaniați din Guvernul Dăncilă. Este vorba despre Teodor Meleșcanu și Ana Birchall.

„Carmen Dan nu ar trebui să plece. Persoana care ar trebui să plece este domnul Teodor Meleșcanu. De când este ministru nu a avut nici măcar o reacție la toate ieșirile în decor ale diverșilor ambasadori. O altă persoană pe care aș vrea să fie remaniată este Ana Birchall. Doamna Birchall este ori direct propunerea, ori este susținută de către cei de peste ocean, de către SUA, o aripă, aceeași aripă care a decorat-o pe Laura Kovesi, aceeași aripă care la Washington îi decora pe George Maior și Florian Coldea.", a declarat Liviu Pleșoianu.

Recent, Liviu Pleșoianu a lansat un atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă, președintele interimar al PSD. Deputatul a declarat o luptă deschisă asupra actualei conduceri a partidului. „Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!", a scris Pleșoianu, într-un mesaj pe Facebook.

„Nu 'am fost plecat nouă ani' din galaxie, precum doamna Dăncilă. Am fost pe aici, pe meleaguri. Și știu exact din cine e constituit „statul paralel" și cum funcționează. Ca atare, fără sofisticării, le spun ferm celor care s-au cocoțat la vârful PSD: lupt cu voi până la capăt! Ați predat cu arme și muniții acest partid! V-ați predat acelui stat paralel care, desigur, nu există, dar care vă face să vi se dezlege brăcinarii și să rămâneți fără izmene! Un partid fără izmene, asta e acum PSD-ul condus de voi, impostorilor!".

Deputatul Liviu Pleșoianu a cerut convocarea unui congres prin care să fie schimbat partidul din temelii. „Aveți curaj să faceți congres acum? Hai să vă vedem, principialilor! Aveți curaj să mă înfruntați PUBLIC în fața oamenilor care ne-au votat și în 2012, și în 2016 cu speranța că vom fi oameni de fier, nu oameni de mămăligă!? Eu lor le sunt fidel, nu vouă, impostori fricoși! PSD e un partid capturat acum. Alături de oameni, îl vom elibera de voi. Hai, Congres! Dacă nu-l organizați, înseamnă că vă e frică să ne înfruntați... Fie să FIM oameni, nu râme!"

DIN ACEEASI CATEGORIE...
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORADIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE