Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gazeta Sporturilor, fără redactor-șef: Cătălin Țepelin a părăsit redacția în aplauzele colegilor

Postat la: 03.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gazeta Sporturilor s-a despărțit de Cătălin Țepelin, redactorul său șef, evenimentul fiind anunțat pe contul de Facebook al cotidianului. În aplauzele colegilor săi, Cătălin Țepelin (44 de ani) a părăsit redacția în cursul zilei de marți.

„Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Țepelin, a părăsit astăzi redacția după o decizie a patronilor elvețieni ai Ringier. Aici este momentul în care jurnaliștii de la GSP și Libertatea își iau la revedere de la liderul lor", notează Cătălin Tolontan pe contul personal de Facebook.

Cătălin Ţepelin a fost redactor-șef al Gazetei Sporturilor din iulie 2018, atunci când a preluat funcţia de la Cătălin Tolontan. Țepelin este începând din luna aprilie a acestui an președinte al Asociației Presei Sportive din România.

Conform paginademedia.ro, Cătălin Țepelin lucra de peste 20 de ani la Gazeta Sporturilor, publicație unde a mai îndeplinit roluri precum reporter, şef de secţie, project manager şi digital manager.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE